Welke service kunnen wij u bieden.

Waarom kiest u voor Ski Service Het Oosten ?

Wij onderhouden al het materiaal met de grootste zorg zowel met een professionele machine. Uiteraard kunnen wij uw ski's of snowboard ook met echte vakmanschap op handmatige wijze waxen en slijpen. Dit heeft als voordeel dat de wax goed in het glijvak  wordt gestreken waardoor u optimaal skigenot heeft van uw materiaal.  Onze servie kent geen dagen wachten tot uw materiaal weer klaar is, maar gewoon dierct klaar terwijl u wacht !

SLIJPEN                                                                                                      

Het is belangrijk dat de staalkanten van een ski of snowboard scherp geslepen zijn. Het slijpen zorgt ervoor dat de kanten scherp en egaal worden. Dit is van essentieel belang voor scherpe bochten,  goede grip en meer zekerheid in sneeuw. Als je ski's of snowboard goed zijn geprepareerd dan verhoogt dit de veiligheid en het skigenot.


WAXEN                                                      

Door het glijvlak van de ski of het snowboard te impregneren met warme wax worden de glij eigenschappen hersteld. De warme wax trekt diep in de poriën van het belag en dit zorgt ervoor dat je een goed glijdend(e) ski of snowboard hebt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en goede wax producten van Holmenkol. 

Al het materiaal wordt met een professionele Montana machine gewaxt en met een Wintersteiger machine geslepen. Indien u echt traditioneel vakmanschap wilt dan kunnen wij uw ski's of snowboard uiteraard met de hand slijpen. 


 


BELAGREPARATIES                                                                            Afhankelijk van de slijtage worden de ski's of snowboards handmatig voorzien van een nieuwe belag laag. Kleine beschadigingen in het glijvlak kunnen worden opgevuld. Het repareren van het belag van de ski of het snowboard voorkomt het erger worden van de beschadiging en het herstelt het glijvermogen van de ski’s of het snowboard.


WERKPLAATS

In onze werkplaats worden alle ski's en snowboards met de grootste zorg behandeld. Al het materiaal wordt met een professionele machine gewaxt en geslepen. Indien u echt vakmanschap wilt dan kunnen wij uw ski's of snowboard met de hand slijpen. Dit heeft als voordeel dat de wax laag goed in het belag wordt gestreken, wat de glij eigenschappen langdurig waarborgt.

Dankzij deze professionele en handmatige wax en slijpservice bieden wij u een optimaal ski genot en heeft u langer glij plezier van uw ski's omdat de wax goed in het belag trekt. 

Wij werken uitsluitend met kwaliteit wax van Holmenkol.


VERKOOP van 2e hands en nieuwe ski materialen.                       Wij verkopen 2e hands ski's en snowboards, maar ook nieuwe ski helmen, stokken, schoenen, brillen, sokken en sloten en nog veel meer ski artikelen. Ons meest actuele aanbod houden wij bij op Marktplaats. Alle advertenties van onze producten die wij plaatsen op Marktplaats beginnen met :  Ski Service Het Oosten (met spaties, zo ook zoeken op Markplaats).                      

In onze werkplaats hebben wij een slijpmachine met de fijnste techniek waardoor wij alle soorten schaatsen kunnen slijpen. Ijshockey, Noren en kunstschaatsen.